Facultatea de Istorie si Geografie

DEPARTAMENTUL DE GEOGRAFIE
 

La aceasta adresa va puteti informa in legatura cu toate categoriile de burse interne de care puteti beneficia (de merit 1 si 2, de studiu 1 si 2, de performanta si sociale) si cu privire la posibilitatea efectuarii unor stagii de pregatire in strainatate prin intermediul burselor Erasmus.
 

 

BURSE INTERNE

 

Studentii geografi pot beneficia de mai multe categorii de burse. Criteriile specifice de acordare a burselor si a altor forme de sprijin material pentru studentii de la invatamantul cu frecventa, de la ciclurile de studii licenta si master, se regasesc in REGULAMENTUL DE ACORDARE A BURSELOR care poate fi accesat AICI.

 

La inceputul fiecarui semestru, listele studentilor beneficiari de burse interne sunt actualizate in conformitate cu performantele studentilor si regulamentele in vigoare. Aceste liste pot fi accesate la Rubrica Anunturi a Secretariatului FIG.
 

 

BURSE ERASMUS

 

Programul ERASMUS ofera studentilor geografi posibilitatea venirii in contact cu institutii de invatamant si cercetare din strainatate, cu spatii geografice diverse, imbogatindu-le experienta profesionala, teoretica si practica.


Pentru informatii despre universitatile partenere, accesati linkul: http://atlas.usv.ro/www/usv/pdf/universitati_partenere.pdf
Date utile studentilor Erasmus care vin la USV se gasesc la adresa: http://atlas.usv.ro/www/usv/incoming_students.php
Date utile studentilor USV care doresc sa plece cu o bursa Erasmus se gasesc la adresa: http://atlas.usv.ro/www/usv/outgoing_students.php