Facultatea de Istorie si Geografie

DEPARTAMENTUL DE GEOGRAFIE
 

Finalizarea ciclurilor de invatamant Licenta si Masterat presupune sustinerea unor examene care constau in una sau doua probe. Metodologiile desfasurarii examenelor de licenta si disertatie sunt descrise la urmatoarele adrese:
Licenta: http://atlas.usv.ro/www/usv/metodologie_examen_licenta.php
Disertatie: http://atlas.usv.ro/www/usv/metodologie_examen_disertatie.php

 

La inceputul semestrului 4 si la inceputul semestrului 2, studentii ciclului Licenta zi si ID si, respectiv, studentii de la ciclul Masterat isi aleg coordonatorii de licenta/disertatie tinand cont de tematica propusa de acestia si avand grija sa nu repete titlul vreunei lucrari de licenta/disertatie sustinuta in ultimii 5 ani.

 

Lista de tematici propuse de fiecare cadru didactic in parte poate fi aflata de la fiecare cadru didactic sau de la Secretariatul Departamentului de Geografie.

 

Lista de lucrarilor de licenta sustinute in perioada 2009-2014 poate fi accesata AICI. Lista licentelor sustinute in anul 2015 poate fi vizualizata AICI. Lista licentelor sustinute in anul 2016 poate fi vizualizata AICI. Lista licentelor sustinute in anul 2017 poate fi vizualizata AICI. Lista de lucrarilor de licenta sustinute in perioada 2018-2019 poate fi accesata AICI

 

Lista de lucrarilor de disertatie sustinute in perioada 2009-2014 poate fi accesata AICI. Lista disertatiilor sustinute in anul 2015 poate fi vizualizata la adresele: GISPT, TDR. Lista disertatiilor sustinute in anul 2016 poate fi vizualizata AICI. Lista disertatiilor sustinute in anul 2017 poate fi vizualizata AICI. Lista de lucrarilor de disertatie sustinute in perioada 2018-2019 poate fi accesata AICI

 

In anul 2020, sunt inscrise pentru pentru sesiunea iulie/septembrie titluri pentru lucrari de LICENTA si DISERTATIE.

 

Indrumarul pentru realizarea tezelor de licenta/disertatie poate fi accesat AICI. Exista si o serie de anexe ale indrumarului la adresa de AICI.
De asemenea, puteti gasi informatii utile AICI.